Aan het laden
ogenblik geduld

menu

Over ons

Homeover ons
Homeover ons

Keersop is een kleine, professionele projectorganisatie die beschikt over een jarenlange ervaring op het gebied van bouwen, beheren en ontwikkelen van vastgoed. Daarnaast is ruime ervaring opgedaan met sociale herstructureringsprojecten.

Het werkgebied van Keersop beslaat Noord- Brabant en Limburg.

Keersop Projectontwikkeling B.V. is opgericht in de jaren ‘90 naast Bouwbedrijf P.C.M. Baken B.V. beiden onder de vlag van P.C.M. Baken Beheer. Nadat Bouwbedrijf P.C.M. Baken in 2004 is afgestoten, is met Keersop Projectontwikkeling doorgegaan. Keersop is een sterke samenwerkingspartner voor grondeigenaren, overheden, beleggers.

Johan Baken is de derde generatie binnen dit familiebedrijf. Hij startte zijn carrière al heel vroeg, naast zijn studie, met diverse werkzaamheden bij Bouwbedrijf Baken in Dommelen.

Na afronding van zijn studie bouwtechnische bedrijfskunde, startte hij zijn loopbaan als calculator / werkvoorbereider in de utiliteitsbouw en heeft hij ruime ervaring opgedaan. Na verloop van tijd is hij binnen het familiebedrijf gaan werken. Johan heeft naast zijn werkzaamheden bij Keersop reeds vele jaren ervaring opgedaan bij diverse externe partijen op projectbasis of in een dienstbetrekking. Het werkzaam zijn bij externe partijen stelde hem in staat om gedege kennis en ervaring op te doen, een netwerk op te bouwen en veel grote en/of zeer interessante projecten te realiseren.

De kern kwaliteiten van hem zijn:
Ondernemend
Doorzetter
Creatief
Strategisch
Pragmatische
Resultaatgericht