Contact


Impressie

kavel 7


Wonen op de mooiste plek van Oud-Dommelen

10 twee-onder-één-kapwoningen,
2 half vrijstaande woningen en
3 vrijstaande woningen


Uniek wonen


Het plan Gertrudisdal

OP EEN VAN DE MOOISTE PLEKJES VAN OUD-DOMMELEN ONTSTAAT EEN SFEERVOLLE WOONWIJK MET 10 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN, 2 HALF VRIJSTAANDE WONINGEN EN 3 VRIJSTAANDE WONINGEN.

Het nieuwe Beggadal en het Gertrudisdal liggen in een prettige groene woonwijk ‘Agnetendal’. Het zijn rustige straatjes met ruim voldoende parkeergelegenheid. Het plan ‘Gertrudisdal’ is gesitueerd vlakbij het centrum van Dommelen, winkelcentrum de Belleman en andere belangrijke voorzieningen. Het centrum van Valkenswaard is met de fiets of per auto binnen een paar minuten bereikbaar.

De woningen worden uitgevoerd in de karakteristieke stijl van de jaren dertig met veel aandacht voor kwaliteit en detaillering. De indeling en afwerking van deze bijzonder energiezuinige woningen kan helemaal worden afgestemd op uw ideeën en wensen. Het resultaat wordt een fantastische woning met veel leefruimte, die helemaal voldoet aan uw persoonlijke woonwensen en beleving.

Wonen in Oud-Dommelen

TOT 1934 WAS DOMMELEN EEN ZELFSTANDIGE GEMEENTE. DAARNA WERD HET EEN KERKDORP VAN VALKENSWAARD. DOMMELEN HEEFT SINDS DE JAREN 70 EEN ENORME ONTWIKKELING DOORGEMAAKT EN IS UITGEGROEID TOT EEN WOONKERN MET EEN KLEINE 10.000 INWONERS EN VEEL VOORZIENINGEN.

Toch is de dorpse charme van Dommelen altijd bewaard gebleven met karakteristieke plekjes zoals de Dommelse Watermolen, Huize Agnetendal, de Martinus kerk, dorpscafe’s en de bierbrouwerij. Dommelen heeft haar inwoners veel te bieden. Het dorp heeft een rijk verenigingsleven en uitstekende voorzieningen op het gebied van gezondheidszorg en onderwijs.

Ook sportief bied Dommelen veel. De tennisvelden liggen om de hoek. Met het sportpark ‘t Heike, waar de plaatselijke voetbalclub zijn thuisbasis heeft, en sport- en ontmoetingscentrum De Belleman heeft Dommelen goede accommodaties voor veel takken van sport. Daarnaast heeft Valkenswaard een van de mooiste sportparken waar bijna alle sporten beoefend kunnen worden.

Voor de dagelijkse boodschappen zijn er voldoende mogelijkheden in winkelcentrum “De Belleman”. De omgeving van Dommelen is schitterend, met in de directe omgeving de natuurgebieden het Dommel- en Keersopdal, de Aardbrandse Heide, De Malpie, Het Heike en het Leenderbos. Deze bieden volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning.

Wil je meer weten over dit project?


Contact opnemen

Partners